fredag 1 januari 2010

Strejken är slut!

Nu har jag slutat strejka på bloggen. Har inte haft någon som helst inspiration den senaste veckan, och har valt att skippa bloggandet. Men nu efter nyår (Gott nytt år förresten) måste jag försöka komma igång igen.

Var hos lillebror igår och firade nyår, god mat och alltmänt soft i övrigt. Vi spelade Pop-Rock spelet, men det får nog konstateras att Sverige är ett för litet land för att lyckas bära upp ett sånt spel. Det blev alldeles för många frågor om Tomas Ledin, eller så var det nåt obskyrt hårdrocksband som inte alls är kända för allmäheten. Men tanken är god, men det skulle nog ha varit lite internationella frågor också för att få det lite kuligare.

Tänkte jag skulle ta och se uppföljaren 'Plötsligt igen' som börjar på tv strax. Det är fortsättningen på den ljuvliga dokumentären 'Plötsligt i Vinslöv' som handlar om vanliga (nåja) människor med lite ovanliga intressen. Kolla på dem, de ligger bägge på SVT Play.

3 kommentarer:

Annika kort & gott sa...

Gott nytt år på dig oxå! Tyckte att nyårsfirandet var riktigt härligt, mysigt och soft.
kram systeryster

Barasara sa...

Bra att du tagit ditt förnuft till fånga. Men det måste vara du i kombination med nya året. 2010, det ska vara ett brakbra år. Har jag hört.

Plötsligt - underbar. Alldeles, alldeles underbar. Men tycker uppföljaren var en besvikelse. Va tyckte du?

hoodoo sa...

Plötsligt igen är ju inte lika kul. De känns mycket mer som man gjort en teater av det, och de ska spela sig själva.

Dessutom är det ju mycket mindre av Anders (han som grillar :-)). Den andre som är duktig på bangolf är ju inte alls lika kul person.