lördag 21 maj 2011

Topp nånting - 110521


Har man inget att göra en lördag kväll kan man alltid ta en öl och göra en spellista. Fick en sjudj*vla inspiration, så det slutade inte med nån topp 10 inte.

Håll till godo!

tisdag 17 maj 2011

Äntligen!


Till slut kom det något riktigt, riktigt, riktigt bra av Pluras och Eldkvarns medgång iom "Så mycket bättre" och "Pluras kök". De i mitt tycke allra allra bästa albumen ("Pojkar, Pojkar, Pojkar" & "Musik för miljonärer" & "Genom ljuva livet" samt "Tuff lust" även om jag inte tycker den håller samma klass) ges ut på CD i en box som släpps i morgon 18 maj. Var givetvis tvungen att förhandsbeställa, så jag hoppas den kommer å det snaraste. När den dyker upp ska definitivt mina grannar få höra vilket överstyvt band Eldkvarn var redan i början på 80-talet. Sedan har det bara gått utför enligt min mening.

Edit: Desssutom visar det sig att detta inneburit att "Musik för miljonärer" hamnat på spotify också. Lyssna och njut!

tisdag 3 maj 2011

Utmaningen dag 30 - Din favoritlåt från den här tiden förra året



Dag 30 - Din favoritlåt från den här tiden förra året
Lena Meyer-Landrut - Satellite. Det är verkligen inte varje år jag gillar låtar från Melodifestivalen. Men förra årets vinnare var en riktig pärla. Underbar accent och en låt som sätter sig som tuggummi på hjärnan.

måndag 2 maj 2011

Utmaningen dag 29 - En låt från din barndom


Dag 29 - En låt från din barndom
Detta är den första låt jag minns från barndomen. Innan denna hade man ju svalt morsan & farsans musik med hull och hår. Men Sweet - Hellraiser var den första jag hörde som de inte lyssnat på , och de var ju så coola på omslaget!

söndag 1 maj 2011

Utmaningen dag 28 - En låt som får dig att känna dig skyldig

Utmaningen dag 28 - En låt som får dig att känna dig skyldig


Detta var lätt den omöjligaste kategorin på hela utmaningen, har egentligen ingenting alls. Så jag får dra till med den här, hade jag varit med på att det var den på quizzet i fredags hade vi ju vunnit.:-) Och i motsats till lillebror tycker jag ju den är bra.